Aktuellt 

181215
Julen 2017 så spelades Samma stjärna flitigt i radion. Då drev Viskningar och Vrål och Markus Berjlund kampanjen "Ge den frusne en rock" till förmån för Stadsmissionens arbete. Också i år får låten speltid i P4. De STIM-pengar som låten genererar går fortsatt till Stadsmissionen. Och tycker du också att det är en bra idé att "ge den frusne en rock, ge den hungrige bröd" så gå in på www.stadsmissionen.se eller www.uppsalastadsmission.se  och ge ett bidrag! 

180514
Ny singel med MB. Vit Fjäder. Release den 17 maj. 

Andreas Ahlenius som mixat låten har också arbetat med många andra artister. Bland dem Jahn Lennons son Julian. Efter det att Vit Fjäder var färdigmixad berättade Andreas att Julian driver en organisation som arbetar för att samla in pengar till projekt som jobbar med olika aspekter av hållbar utveckling ( utbildning, trädplantering, rent vatten m m ) och att denna organisation heter...The WHITE FEATHER foundation.  Till denna samlar mitt skivbolag VISKNINGAR och VRÅL in pengar under resten av 2018. Du kan bidra genom att swisha valfritt belopp till 0709942500. Märk betalningen "Vit Fjäder"

171122
Samma stjärna på P4:s spellista. 
Dessutom listadderad i Finland.

171028

Julsingel!

Samma stjärna är färdiginspelad och mixad. Release i november.

Producerad av Daniel Lindblom
Mixad av Andreas Ahlenius

170623
Sommarspelningen!

Sörfjärdens kapell den 1 juli kl 20.00

Efter några års uppehåll återkommer Markus till Kulturkapellet i Sörfjärden för en intim spelning med ett akustiskt anslag. Kompar gör R Erik Svalfors, Mikael Björk och David Berjlund. På setlistan finns såväl låtar från höstens skivsläpp "Du duger" som från den sommardoftande Hunden heter Happy-plattan. Dessutom en och annan cover, en Dylan -tolkning och en gästartist som kommer cyklandes till kapellet.

För att fira att P4 för åttonde sommaren i rad spelar  I ett ljummet sommarregn så är det fri entré. 


161019
Nytt minialbum med 6 låtar


 

160828
Ny singel tillsammans med PARADISET och Linnea Kurkiala.